l

NATIONALE FIETSPLAN

Info werknemers
Een nieuwe fiets met maximaal 52% voordeel? Werken aan een betere conditie én bijdragen aan een beter milieu? Doe dan mee aan het Nationale Fietsplan!
Wat is het Nationale Fietsplan?
Met het Nationale Fietsplan schaft u op een fiscaal vriendelijke manier een nieuwe fiets aan met maximaal 52% korting. En dat is nog niet alles. U kunt ook met fiscaal voordeel een fietsverzekering en de Nationale Fietsbon aanschaffen.
 
Voordelen van het Nationale Fietsplan
• Een nieuwe fiets met maximaal 52% voordeel
• Aanschaf van een fiets via de erkende rijwielhandelaren
• Een fiets naar keuze
Voorwaarde deelname Nationale Fietsplan
De belangrijkste voorwaarde om een fiets via het Nationale Fietsplan aan te schaffen, is dat uw werkgever het Nationale Fietsplan aan zijn werknemers aanbiedt. Doet uw werkgever nog niet mee? Attendeer hem dan snel op het Nationale Fietsplan. Of meld uw werkgever aan en win een gratis fiets!
Alle informatie over het Nationale Fietsplan leest u hier.
 
Info werkgevers
Wilt u uw werknemers een aantrekkelijke arbeidsvoorwaarde aanbieden? Zodat uw werknemers met fiscaal voordeel een nieuwe fiets kunnen aanschaffen, u als werkgever een aanzienlijke sociale lastenbesparing realiseert en Nationale Fiets Projecten u kosteloos al het werk uit handen neemt? Dan biedt het Nationale Fietsplan uitkomst! Veel meer informatie vind u hier.