l

HET NIEUWE FIETSPLAN

De fiets van de zaak kan nog steeds!
Dat is nog eens goed nieuws voor de harde werkers van Nederland. Het oude fietsplan is dan sinds 1 januari 2015 van de baan, maar werkgevers hebben nog steeds allerlei mogelijkheden om fietsen naar het werk financieel aantrekkelijk te maken. Jouw baas mag een kilometervergoeding geven van maximaal € 0,19 per kilometer, belastingvrij! En hij mag ook een renteloze lening geven voor de aanschaf van een (elektrische) fiets. Het fraaie is dat deze lening terugbetaald kan worden met de kilometervergoeding.
Zo ben je met een (elektrische) fiets niet alleen elke dag in een oogwenk fit op kantoor, maar heb je de kosten met een paar jaar reeds terugverdiend!

Van heinde en verre nemen steeds meer mensen de (elektrische) fiets naar hun werk. Dat is niet alleen goedkoper, maar je verlost jezelf ook van nodeloos fileleed en hebt bovendien geen vertraging. Je kunt gaan en staan, waar en wanneer je wilt: je fiets staat altijd voor je klaar.

De elektrische fiets is een duurzaam vervoersmiddel en geeft je net dat extra duwtje in de rug bij lange afstanden, tegenwind en de heuvel op. Ideaal voor woon-werkverkeer; je komt altijd snel en fris op je bestemming aan.

Met Het Nieuwe Fietsplan heb je die nieuwe (elektrische) fiets zo bij elkaar getrapt. Bereken of jij ook een nieuwe (elektrische) fiets bij elkaar kan trappen in de rekentool. De tool gaat uit van een kilometervergoeding van 19 cent, dat is de maximale vergoeding die jouw werkgever je belastingvrij mag geven.

Meer weten over Het Nieuwe Fietsplan? Kijk dan op www.hetnieuwefietsplan.nl