l

 

TRENERGY E-BIKES

Trenergy biedt een breed assortiment heren en dames elektrische fietsen, elektrische stadsfietsen, elektrische transport fietsen, elektrische trendy fietsen voor zowel woon-werkverkeer, recreatief gebruik, korte of lange ritten. Ook heeft Trenergy een elektrische Lage instap fiets. Op de foto's enkele voorbeelden uit het totale assortiment.

Trenergy heeft zijn collectie elektrische fietsen flink uitgebreid voor het jaar 2017 op het gebied van damesfietsen, herenfietsen, transportfietsen, lifestylefietsen en fietsen met een lage instap. Met deze uitbreiding van de nieuwe modellen zoals de Sprocket, Jetset, AquaDance en de E-Connect heeft Trenergy voor elke doelgroep een geschikte elektrische fiets.

Welk type e-bike het beste bij jou past is afhankelijk van jouw persoonlijke voorkeur en jouw situatie. Trenergy heeft een breed assortiment aan elektrische fietsen waar je een geschikte keuze uit kunt maken. Om de juiste keuze te maken kun je een aantal zaken op een rijtje zetten. Wil je bijvoorbeeld een stadsfiets of een trendy fiets? Een elektrische fiets met voorwiel- of middenmotor? De besturing via de mobiele telefoon of een gewone display? Een batterij met 10, 13 of 16 Ah? Belangrijk om te weten zijn de voor- en nadelen van deze verschillende opties. Wij helpen je graag met het maken van de juiste keuze. Trenergy heeft voor iedereen een geschikte e-bike! 

Voor alle informatie over Trenergy Elektrische Fietsen en een overzicht van het volledige assortiment kijk je op Trenergy.nl

 

(Bron: tekst en afbeeldingen afkomstig van de Trenergy website)